It is currently 23 Sep 2024, 19:21

All times are UTC+02:00




Forum locked  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: 24 May 2007, 13:55 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: 07 Jun 2005, 02:31
Posts: 7763
Location: Behind this board
Twisted Cultures

Een mega line up in een superclub is het resultaat van een avondje brainstormen. Marco Bailey en Remy zullen zorgen voor weergaloze sets die niemand onberoerd zullen laten. Armen de lucht in, voetjes van de vloer en het dak eraf is het motto van deze avond. Twisted Cultures is een megamix van talent en toppers, van muziekstromingen, mensen, culturen, entertainment en aankleding. Ditmaal zal Twisted Cultures een stukje voormalig Sovjet Unie in huis halen door middel van de aankleding en de gastheer aan de deur. Natuurlijk zullen er nog andere tintjes verwijzen naar die vergane glorie en het bolwerk van het communisme.

De talenten van deze avond zullen de residents zijn van Twisted Cultures, te weten: Winston Wolf en DJ UP. Winston Wolf zal de avond openen met zijn heerlijke uplifting progressive set en compromisloze plaatkeuze. Als fan van artiesten als Sasha, Digweed, Deep Dish, Satoshi Tomii, Dave Seaman en Hernan Cattaneo, heeft hij een breed repertoire op progressivevlak en weet hij als geen ander in te gaan op het publiek. DJ UP heeft de leiding over de werfkelder van het monumentenpand, waar hij samen met de nieuwkomer Ni Mooh zal zorgen voor een heerlijke goa avond in deze dungeon.

Remy zal de progressive vibe van Winston Wolf doorzetten op een manier zoals alleen Remy dat kan. Al jaren draait Remy mee aan de top en produceert hij platen die wereldwijd gerespecteerd en gedraaid worden. Het laatste album “Bang” wordt nu nog scheel gedraaid door alle fans wereldwijd. Remy zal deze avond een brug slaan tussen de progressive en techno, want na hem zal natuurlijk Marco Bailey de avond in stijl afronden. Dus zowel de fans van Remy’s progressive werk alsmede zijn meer technosets worden deze avond op hun wenken bediend.

Marco Bailey zal de avond geheel in stijl afsluiten. Deze Belg weet een goede mix te maken tussen funky minimal, detroit techno en het stevigere werk. Dus een heerlijk gevarieerde set beginnend bij progressive en eindigend bij techno in de grote zaal en gevarieerde goa in de werfkelder.

Dus kom 26 mei naar de Winkel van Sinkel, drink een heerlijk vodkaatje, geniet van de communistische sfeer (alles zullen we samen delen) en laat je lekker gaan op Twisted Cultures.

:hat

_________________
[url=http://www.groovecollectionrecords.com][img]http://www.groovecollection.nl/images/Messageboard/logoB2.png[/img][/url]


Top
   
PostPosted: 24 May 2007, 14:12 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 10 Jun 2005, 11:00
Posts: 5641
Location: Amsterdam
Cool, maar ik ga al naar Stephan Bodzin, vet zin in! :cool


Top
   
PostPosted: 24 May 2007, 16:12 
Offline
GrooveCollector
GrooveCollector
User avatar

Joined: 21 Feb 2007, 18:12
Posts: 45
Location: Oudenbosch
wezig! :roll


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.3 by KamijouTouma